Autor: 021.rs

Novi Sad
25.12.2019.
08:25 > 08:39
Mlađi muškarac zadobio je teške povrede kada je na njega naleteo automobil na Bulevaru kralja Petra.
  • Vladimir

    28.12.2019 12:52
    Pesaci se ponasaju kao da svojim prelaskom preko ne obelezenog pesackog prelaza ne rizikuju svoj zivot, nego im je vecini uzrecica "on mora da stane..."!! pa sta ako ne moze da stane?? Meni je licno juce u Kralja Petra istrcao na put covek od oko 50 godina, jedva sam ukocio da ga ne udarim, kao i taksisata iza mene, da bi na kraju jos on mene psovao....
    Trebao sam noge da mu polomim, pa neka psuje onda! Marva obicna.....
  • Poznanik deteta

    26.12.2019 07:01
    Novosadjanin
    Ne kenjaj novosadjanin...da ti je sin pito bi te ja...i za stetu i sve ostalo...
  • novosadjan

    25.12.2019 21:46
    Ako je prelazio tu ne da mi nije zao vec mu treba napakovati i stetu da plati
  • Samir

    25.12.2019 14:44
    Autp je išao 20 lm na sat a pešak je pretrčavao tako da od auta izmedju kojih je trcao nije mogao vozač uopšte da ga vidi jer su auta stajala nadve trake a treca se kretala lagano i odjednom je pesak bukvalno skocio na auto koji je isao 20 na sat i vozac je stao izasao i pomogao coveku , savesno je sve uradio i nije mogao da izbegne nikako jer je iskočio iz kolone ispred auta a nije mogao ni da se vidi od auta , zato ne lupetajte... Pre bi stigao da zakoči da mu srna iskoči na otvorenom što je isto tesko nego ovo na bukvalno 20 cm se stvori čovek iznenada ...Pa nije to pregledan put i otvoren bio pa da ga vidi i zaustavi se pre nego sto ovaj naidje... Licno sam video i mula mi je od ovih pametnjakovica sto pametuju a ni ne znaju kako se i sta desilo...
  • Vlada

    25.12.2019 13:35
    @Očevidac
    Dečko, ne znam šta ti dođe 'kakvo auto', ali i ti i svako drugi za volanom automobila po nedvosmislenom slovu zakona moraš da usporiš kad prilaziš pešačkom i staneš SVAKOM ko je na njemu. Ako si udario pešaka, nije on 'izleteo', nije se zatrčao u tebe, nije se magično stvorio tu, nego ti nisi na vreme usporio da vidiš da li ima nekog i onda nisi stao kad je trebalo. Auto je par tona teži od pešaka, ali je još teže onih par godina koje ćeš da fasuješ ako ne paziš kako voziš.
  • Sirmijum

    25.12.2019 12:13
    Ya poslednja dva meseca ovo peti pešak koji pretrčava ispred Bubija...
    Predlog vlastima: postojeću nisku ogradu produžite i povisite na 2 metra!
  • bilo ko

    25.12.2019 11:47
    Na tom istom mestu, u pravcu prema Master centru, jedan mi je sinoć ablendovao sa 100 metara udaljenosti, valjda da mi slučajno ne padne na pamet da se zaustavim na trepćuće zeleno...Pošto se zaleteo iz petnih žila, zaista nisam ni smeo to da uradim. Dok sam stigao do tog ugla gde je kineski restoran, on me je sustigao i već "ušao u gepek". Ja sam, naravno, ostao u desnoj traci da može da pretekne. Pretekao je tek na delu ulice do pešačkog kod doma zdravlja u Rumenačkoj, dotle mi je vozio u gepeku, iako nigde nikog nije bilo... Na kraju sam ga svojom vožnjom po ograničenju hteo ne hteo sustigao na semaforu na uglu Rumenačke i Jaše Tomića. Ali, razumem čoveka, verovatno zarađuje milijarde u sekundi, pa žuri čovek... A policija je objektivno zauzeta hapšenjem uzbunjivača, pa nemaju ljudi vremena za ovkave sitnice...
  • Očevidac

    25.12.2019 09:21
    Pretrčavanja
    Prošla sam tuda juče dok je trajao uviđaj, dva automobila su učestovovala u ovom udesu.
    Pešak pretrčava ostrvo gde postoji razdelan ograda...kod pekare Violeta. Nadam se da će ovaj mladi život ozdraviti bez posledica, ali dragi pešaci, nemate sva prava ovog sveta na putevima, malo je automobil od tonu - dve - tri jači od vas, što bi rekli - kud si poš'o na planinu bez opreme!
    Isto to važi i na prelaske na pešačkim prelazima, bez ikakvog zaustavljanja izleću, nema gledanja nailazili kakvo auto ili da li je auto tu već na metar od njih, ne to se izleće kao oslobodioci grada Novog Sada.
  • Bahacenje

    25.12.2019 09:08
    Sve najbolje zelim povredjenom coveku .
    Trudim se da sto manje ucestvujem u ovdasnjem saobracaju koji je istinski galimatijas ludila : vozaci , biciklisti , motociklisti , kamiondzije , pesaci , ...
    kao da se medjusobno utrkuju ko ce drugom vise zagorcati zivot .
    u sistemu u kome je aktivnost saobracajne policije svedena na slucajnost tesko da ce se nesto popraviti u dogledno vreme .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna